Voor elke bestelling planten wij één boom!
Klantenservice Ma - Vr 8:00 - 17:00

Wat zijn wasstrips en hoe gebruik je ze?

Wat zijn wasstrips en hoe gebruik je ze? Ontdek hier hoe je ze gebruikt en wat de krachtige werking is van dit duurzame wasmiddel.

Heb jij ook al gehoord van wasstrips en vraag je je af hoe ze werken? In dit blog leg ik de werking van dit krachtige wasmiddel uit. Ontdek hoe je wasstrips gebruikt en waarom ze een duurzame, goedkope en effectieve optie zijn voor het wassen van je kleding.

Wat zijn wasmiddel wasstrips?

Wasstrips ook wel wasmiddeldoekjes, wasmiddelstrips of wasvellen genoemd, zijn een nieuwe en innovatieve manier om je kleding schoon te maken. Het zijn dunne, ultra-geconcentreerde vellen die oplossen in zowel warm als koud water en krachtige reinigingsmiddelen afgeven. In tegenstelling tot traditioneel vloeibaar wasmiddel, dat in grote plastic flessen wordt geleverd, zijn deze wasstrips licht van gewichten nemen ze weinig ruimte in beslag. Ze zijn ook milieuvriendelijker, omdat ze minder verpakking gebruiken en minder water nodig hebben om te produceren. Daarnaast is de verpakking van Holistic-Life volledig plastic-vrij en makkelijk te recyclen.

Hoe werken de wasmiddeldoekjes van Holistic-Life?

Wasmiddeldoekjes leg je eenvoudig bovenop jouw wasgoed in de trommel. Ze werken door een combinatie van oppervlakte-actieve stoffen en enzymen te gebruiken om vuil, vlekken en geuren uit jouw kleding af te breken en te verwijderen. Oppervlakte-actieve stoffen zijn moleculen die de oppervlaktespanning van water verlagen, waardoor ze viezigheid en vlekken kunnen binnendringen en afbreken. Enzymen zijn eiwitten die specifieke soorten vlekken afbreken, zoals op eiwitten gebaseerde vlekken: bloed of gras bijvoorbeeld. Wanneer de wasstrip oplost in water, komen deze reinigingsmiddelen vrij en gaan ze je kleding en wasgoed schoonmaken. Het resultaat is fris ruikend en schoon wasgoed zonder grote plastic flessen te  gebruiken. Dat betekent dus ook een schoon geweten ?

Wat zijn de voordelen als je wasmiddel wasstrips gebruikt?

?Ten eerste zijn ze veel milieuvriendelijker dan traditionele vloeibare of poedervormige wasmiddelen, omdat ze onder andere minder verpakkingsmateriaal nodig hebben. (De wasstrips van Holistic-Life zijn volledig plastic-vrij verpakt.) Doordat ze zo compact zijn, hebben ze veel minder ruimte nodig tijdens het transport, hierdoor vervoer je veel meer wasmiddel met minder CO2 uitstoot.

?Daarnaast zijn wasstrips erg makkelijk in gebruik: Gebruik 1 wasstrip voor een kleine was en 2 wasstrips voor een grotere of erg vuile was. Met andere soorten wasmiddel zoals vloeibaar of poedervormig, knoei je vaak of gebruik je meer dan nodig. Door wasstrips te gebruiken is knoeien verleden tijd.

?Bovendien zijn wasstrips goedkoper. Zo zijn de wasstrips van Holistic-Life even effectief als andere grote bekende merken vloeibaar wasmiddel, maar wel een stuk goedkoper. Op langer termijn zijn wasstrips ook goedkoper omdat je minder knoeit en verspilt.

Voordelen van de Holistic-Life wasstrips

  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Vegan & Dierproefvrij
  • 96% minder CO2 uitstoot tijdens vervoer
  • Makkelijk en goedkoper in gebruik
  • Gezonder voor jouw houd

Alles in één wasstrip van Holistic-Life

Normaal gesproken gebruik je voor elke soort was een ander soort wasmiddel en gebruik je wellicht daarbij nog wasverzachter. Dat betekent een heleboel plastic-flessen en nadenkwerk.

Dit is allemaal opgelost door de wasmiddel wasstrips van Holistic-Life te gebruiken:

?Onze wasstrips bevatten namelijk natuurlijke ingrediënten die jouw kleding zachter maakt, zonder ze te beschadigen of verslijten. Jouw kleding blijft dus zacht zonder de stof te verstikken.

?Ook zijn onze wasstrips zijn met een unieke formule gemaakt en daardoor geschikt voor elke type was: Wol, zijde, gekleurde, witte en donkere was. Je vervangt dus ál jouw plastic flessen, voor één klein, compact en duurzaam doosjes wasstrips. Zonder daarvoor veel te betalen.

?Join de duurzame wasrevolutie en bestel vandaag nog jouw doosje wasstrips!

Kies je voor de Fresh Linen, Spa Intense, Lentebloesem of ongeparfumeerde wasstrips?
Moeite met een keuze te maken? Bestel dan het proefpakket met alle 3 de geuren wasstrips ❤