Voor elke bestelling planten wij één boom!
Klantenservice Ma - Vr 8:00 - 17:00

Over Holistic-Life

De oprichters en drijvende kracht achter Holistic-Life zijn Chantal en Bryan. Naast hun liefde voor de natuur, delen ze ook de visie dat duurzaamheid en genieten prima samengaan. Ze inspireren graag anderen over hoe je prettig kunt leven in balans met de natuur om ons heen. Dat doen ze ook via Holistic-Life, waar je producten kan vinden die passen binnen hun holistische visie.

Duurzaamheid door kwaliteit, plezier en schoonheid

De inspiratie voor wat later Holistic-Life zou worden, kwam van een zoutlamp van 100% natuurlijk Himalayazout; het eerste kerstcadeau van Bryan aan Chantal. Onder de indruk van de looks en de helende werking van de lamp, zaten ze al binnen twee maanden om tafel met leveranciers.

Inmiddels is Holistic-Life een duurzame webwinkel met steeds meer kwaliteit waar je blij van wordt en die je leven leuker, mooier of makkelijker maken. Producten zoals natuurlijk de allermooiste Himalaya zoutlampen, maar inmiddels ook een groeiend assortiment van andere producten voor huishouden, self care, accessoires en meer.

Persoonlijke aandacht

Chantal en Bryan doen alles binnen Holistic-Life samen. Ze zetten daarbij graag een stap extra en verrassen klanten zo met uitstekende service en persoonlijke aandacht. Ieder product dat ze verkopen is mooi, duurzaam, passend binnen de holistische visie en van goede kwaliteit. Maar ben je een keer niet tevreden? Dan kun je een aankoop makkelijk omruilen, of je krijgt je geld terug. Immers: pas wanneer je een goed gevoel hebt over een aankoop, ervaar je de kwaliteit en het plezier en wil je er lang mee doen. Juist dat laatste is natuurlijk belangrijk voor de duurzaamheid van een product.

Holistic-Life

Wil je meer lezen over Holistic-Life? Lees dan hier over onze visie. Of ga naar onze immer groeiende webshop en ontdek alle producten!

Hier lees je meer over Holistic-life. Duurzaam genieten is ons motto en ons  streven.