Voor elke bestelling planten wij één boom!
Klantenservice Ma - Vr 8:00 - 17:00

Onze missie

Bij Holistic-Life geloven we dat je mooie, goede producten kunt gebruiken met respect voor de natuur. Je hoeft niet te kiezen tussen duurzaamheid en kwaliteit: juist in de combinatie van die twee ligt voor ons het antwoord. Daarom verkopen we enkel goede, milieubewuste producten die lang meegaan en waar je blij van wordt.

In onze groeiende webshop vind je enkel producten die passen binnen onze missie. Vaak zijn deze duurzaam in gebruik door een slim ontwerp, denken we na over verpakking en transport en kun je heel lang met de producten doen. Daarnaast geven ze stuk voor stuk een gevoel van luxe, schoonheid of gemak ten opzichte van de minder duurzame alternatieven. Hierdoor wil je ze ook blijven gebruiken en gooi je minder weg.

We geloven dat gelukkige, ontspannen mensen betere keuzes maken met oog voor de wereld om ons heen en daar willen we graag aan bijdragen. Samen met jullie als onze klanten

De oprichters van holistic-life zijn Chantal en Bryan. Onze missie is om de wereld te verbeteren door jouw huishouden te verduurzamen.