Voor elke bestelling planten wij één boom!
Klantenservice Ma - Vr 8:00 - 17:00

8 Redenen om voor wasmiddel wasstrips te kiezen

Lees onze 8 redenen waarom jij voor wasmiddel wasstrips wilt kiezen. De wasvellen zijn erg handig in gebruik!

Wasstrips, wasvellen, wasdoekjes, laundrey sheets of waspapier, dat zijn allemaal verschillende benamingen voor wasmiddel in de vorm van een velletje.
In plaats van het wasmiddel waar veel mensen al bekend mee zijn: Vloeibaar wasmiddel, in poedervorm of was capsules.

Wasstrips hebben dezelfde reinigingskracht maar dan in de vorm van een volledig oplosbaar velletje. Ben je ook benieuwd wat nou precies de voordelen zijn van wasstrips te gebruiken? Lees hier beneden dan de 8 voordelen!

?1. Makkelijk in gebruik

De wasvellen van Holistic-Life krijg je geleverd in een klein en compact kartonnen doosje, die door jouw brievenbus past. Je hoeft dus niet meer te slepen met zware verpakkingen of te knoeien.
Je legt de juiste hoeveelheid wasstrips bij de was in de trommel en wassen maar!

?2. Goedkoper wassen

Goedkoper dan reguliere wasmiddelen: met Holistic-Life wasstrips was je al vanaf 25 cent per wasbeurt! Onze wasstrips bevatten wasverzachter, hierdoor ben je dus ook voordeliger uit.
Het is voor ons belangrijk dat we jou een zo’n laag mogelijke prijs geven, met de beste kwaliteit die je kunt wensen.

♻️3. Duurzaam

De wasvellen van Holistic-Life zijn niet alleen handig in gebruik en goedkoop, ze zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk:

✔️Plasticvrije, milieuvriendelijke verpakking.
✔️100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
✔️ 96% minder CO2 uitstoot tijdens transport, omdat wasstrips veel lichter en kleiner zijn dan zware flessen vloeibaar wasmiddel.
✔️ Volledig biologisch afbreekbaar.
✔️Vrij van parabenen en fosfaten.

? 4. Effectief wasmiddel tegen vlekken

Wil je dezelfde reinigingskracht als bij traditionele wasmiddelen en toch milieuvriendelijker wassen? Dat kan! De wasstrips van Holistic-Life hebben dezelfde waskracht als vloeibaar of poedervormig wasmiddel van de bekende merken, maar dan zonder de nadelen.

5. Geen rommel

In plaats van verschillende soorten flessen wasmiddel in je washok heb je nu nog maar één klein doosje nodig. Dit bespaart je veel ruimte en rommel. Ook lekken de wasstrips niet omdat het niet vloeibaar is, je hebt dus ook geen plakkende kastjes meer.

?6. Natuurlijke ingrediënten

Onze wasvellen zijn gemaakt met een plantaardige formule en bevatten natuurlijke ingrediënten. Het reguliere vloeibaar wasmiddel bevat vaak agressieve chemicaliën om jouw was schoon te maken, deze chemicaliën blijven ook een beetje in je kleren zitten en komt vervolgens op jouw huid. Jouw huid werkt als een spons en neemt op in het lichaam wat op je huid komt. Ondanks dat dit allemaal in kleine hoeveelheden is, is het uiteindelijk toch veel in één mensenleven.

Waspoeder bevat daarnaast vaak heel veel microplastics wat ook weer in het milieu terecht komt en je dus liever vermijdt.

?7. Beter voor jouw wasmachine

Zoals al eerder benoemd, bevat wasmiddel vaak agressieve chemicaliën om de vlekken etc. uit je was te halen. Deze agressieve ingrediënten tasten ook jouw wasmachine aan en de afvoerleidingen. Dit kan het uiteindelijk zo erg beschadigen dat je een nieuwe wasmachine moet kopen of nieuwe leidingen. Met de wasstrips van Holistic-Life voorkom je dit.

? 8.Vegan & cruelty free

De wasstrips zijn volledig Vegan en niet op dieren getest.

Ben jij al enthousiast? Neem hier een kijkje in ons assortiment: Wasstrips

Hier vind je de geuren: Ocean Breeze, Lavendel, Fresh Linen & Ongeparfumeerd